» АБОНАМЕНТ


Management systems consulting services Ltd.

предлага нова услуга: Абонаментна поддръжка на системи за управление и подготовка за одит от трета страна. Услугата вклюва начален одит на системата за адекватност и съответствие на съответния стандарт, предложение за подобряване на системата, консултиране и разработка на нови документи на системата, периодичен преглед на работата на системата (на 3 или 4 месеца), подготовка за контролен или ресертификационен одит.
Ако нямате назначен специалист за поддръжка на системата Ви за управление на работа, ако за Вас не е икономически изгодно да поддържате такъв специалист на работа, моля обърнете се към нас. Ние ще Ви направим изгодно предложение за абонаментна поддръжка на Вашата система за управление.
Сключвайки договор за абонаментна поддръжка на системата Ви за управление, Вие можете да разчитате на отличното познаване на изискванията на съответния стандарт, професионалното отношения на консултантите ни и познаване на спецификата на провеждане на одити от трета страна. Нашите консултанти работят като одитори към водещи сертификационни организации.
Предлаганата от нас услуга се отнася до системи за управление на качеството (ISO 9001), система за управление на сигурността на информацията (ISO 27001), система за управление на услугите (ISO 20000).
Потърсете ни, ще получите отлично предложение !

Контакти

  • 1111 София ул. Гео Милев 47, бл.2
  • office@mscservices.eu
  • +359 2 4422 637
  • +359 889 622 637